Monstera Obliqua Peru

Prodejce
Možnosti dopravy
  • Osobní převzetí
    Jedovnice, 679 06
    Zdarma
  • Zásilkovna 79 Kč
Aukce skončila

Best offer aukce

Tato aukce je ‚‚best offer‘‘. To znamená, že zájemci podávají nabídky a po skončení času prodejce určí výherce s nejvyšší nabídkou. Je to zábavný formát aukce. :)

Sdílejte na:

Kategorie: Pokojové rostliny

Krásná rostlinka s bohatým kořenový systémem. Výborná genetika. Monstera obliqua peru je varianta druhu Monstera obliqua, která pochází z hustých deštných pralesů Peru. Monstera obliqua peru, často označovaná jako "rostlina jednorožce", je mimořádně vzácná a obtížně dostupná. Monstera obliqua peru, vzácná a krásná pokojová rostlina, kterou si cení milovníci rostlin. Péče o rostliny Světlo: Spokojená s nepřímým světlem. Teplota: 16 °C - 25 °C. Zálivka: Před další zálivkou nechte vrchní 2-4 cm půdy vyschnout. Mlžení: občas. Vlhkost: Doporučená vlhkost: 40 - 60 %. Půda: Dobře propustná směs. Hnojivo: V průběhu vegetace používejte vyvážené tekuté hnojivo. Toxicita: Požití může způsobit silnou nevolnost. Náročnost: Nenáročná Původ: Bažinaté oblasti Střední a Jižní Ameriky Druh: Popínavá rostlina Teplota: Pokojová Umístění: Preferují jasné rozptýlené světlo bez přímých slunečních paprsků. Substrát: Rašelinový substrát nebo jednotná zemina. Zálivka: Střední. Substrát by měl být vždy vlhký, ne však přemokřený. Zimování: Není nutné, teplota by neměla být nižší než 12°C. Přesazování: Jednou za 2 roky (jaro). Dáváme pozor, abychom nepoškodili vzdušné kořeny. Výška: 50 - 250 cm Monstera Obliqua Peru je ozdoba kazde sbirky

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Zprávy před nákupem mohou posílat pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody