Monstera Amydrium Medium Silver Kopie Kopie

Prodejce
Možnosti dopravy
  • Osobní převzetí
    Jedovnice, 679 06
    Zdarma
  • Zásilkovna 79 Kč
Aukce skončila

Best offer aukce

Tato aukce je ‚‚best offer‘‘. To znamená, že zájemci podávají nabídky a po skončení času prodejce určí výherce s nejvyšší nabídkou. Je to zábavný formát aukce. :)

Sdílejte na:

Kategorie: Pokojové rostliny

Monstera Amydrium Medium Silver - Exotická Krása s Výjimečným Listím Objevte Amydrium Medium Silver, unikátní a nádhernou pokojovou rostlinu, která zaujme svými stříbrně pruhovanými listy a exotickým vzhledem. Tato vzácná rostlina je perfektním doplňkem pro každého milovníka pokojových rostlin, který hledá něco výjimečného. Klíčové vlastnosti: Unikátní listy: Amydrium Medium Silver je známá svými středně velkými listy s výraznými stříbrnými pruhy a skvrnami, které jí dodávají jedinečný vzhled. Vzrůst: Tato rostlina má kompaktní růstový habitus a je ideální pro menší prostory nebo jako součást větší kolekce rostlin. Snadná péče: Amydrium Medium Silver je poměrně nenáročná na péči, což ji činí vhodnou pro začátečníky i zkušené pěstitele. Péče a údržba: Světelné podmínky: Preferuje jasné, nepřímé světlo. Přímé slunce může způsobit popálení listů, zatímco příliš málo světla může zpomalit její růst a ztratit intenzitu barev. Zalévání: Udržujte půdu mírně vlhkou, ale ne přemokřenou. Nejlepší je zalévat, když je vrchní vrstva půdy suchá na dotek. Teplota a vlhkost: Ideální teplota je mezi 18-24°C. Amydrium Medium Silver ocení vyšší vlhkost, takže je vhodné ji umístit do koupelny nebo použít zvlhčovač vzduchu. Hnojení: Hnojte každé 2-4 týdny během vegetačního období (jaro a léto) vyváženým tekutým hnojivem pro pokojové rostliny. V zimě hnojení omezte. Další tipy: Přesazování: Přesazujte každé 2-3 roky nebo když rostlina přeroste svůj květináč. Použijte dobře propustnou zeminu. Prořezávání: Prořezávání není obvykle nutné, ale můžete odstranit poškozené nebo odumřelé listy, aby rostlina vypadala upraveně. Amydrium Medium Silver je skutečným klenotem mezi pokojovými rostlinami. Její výjimečné listy přinášejí do interiéru eleganci a exotický nádech. Objednejte si tuto krásnou rostlinu ještě dnes a ozdobte svůj domov živoucím uměleckým dílem.

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Zprávy před nákupem mohou posílat pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody