Zelená stěna, green wall

Prodejce
Možnosti dopravy
  • Osobní převzetí
    Brno-Líšeň, 628 00
    Zdarma
cena
1500035 000 Kč
+ 3 010 Kč poplatek za bezpečnou platbu i
nebo

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Nabídnout nižší prodejní cenu můžou pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody
Spolehlivý prodejce

Prodejce má více jak 10 pozitivních hodnocení.

Rychlé odeslání

Průměrná doba odeslání je menší jak 3 dny.

Sdílejte na:

Kategorie: Pokojové rostliny

Green wall - zelená stěna, rozměry výška 201 cm, šířka 52 cm, hloubka 32 cm. Bílý korpus. Poloautomatická závlaha, retenční nádrž na vodu, čerpadlo, časovač. Mix rostlin: kroton, anturie, scindapsus, šplhavice a další. Zelená Stěna – Stěna z Živých Rostlin pro Váš Interiér Vytvořte si doma nebo v kanceláři oázu klidu se zelenou stěnou z živých rostlin. Tento moderní a stylový prvek přináší do interiéru přírodu a zároveň zlepšuje kvalitu vzduchu. Zelené stěny jsou skvělou volbou pro každého, kdo chce oživit prostor přírodními prvky a dodat mu svěžest. ✅ Zlepšuje kvalitu vzduchu ✅ Estetický a moderní design ✅ Nenáročná péče díky inteligentním zavlažovacím systémům Ozdobte své prostředí zelenou stěnou a užívejte si přírodu přímo ve vašem interiéru!

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Zprávy před nákupem mohou posílat pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody

Podobné produkty