Ctenanthe "Golden mosaic" baby

Prodejce
Možnosti dopravy
  • Osobní převzetí
    Jablonec nad Nisou, 466 01
    Zdarma
  • Zásilkovna 79 Kč
zbývající čas
Konec aukce 30.09.2024 00:00 i

Přihodit může jen přihlášený uživatel.
Přihlásit se

aktuální cena
20 Kč
+ 14 Kč poplatek za bezpečnou platbu i
+

Vyhrává Barbora Kozlová, počet přihazujících je: 2.

Koupit nyní za 80 Kč nebo

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Nabídnout nižší prodejní cenu můžou pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody
Sdílejte na:

Kategorie: Pokojové rostliny

SVĚTLO: Calathea nesnese přímé slunce na jižní straně, ale zároveň potřebuje velké množství rozptýleného světla. Mladé rostlinky a řízky potřebují světla více než starší, odolné rostliny. ZÁLIVKA: Substrát vyhovuje vlhký, nenechávejte proschnout. V zimě zalévat o poznání méně, pokud nepřisvěcujete a máte rostlinu v chladnější místnosti. VLHKOST VZDUCHU: Má ráda vyšší vzdušnou vlhkost a vždy se ji daří lépe. Pomůže zvlhčovač vzduchu nebo, xxl váza nebo kamínky v podmisce. TEPLOTA: Neměla by klesnout pod 15°C. HNOJENÍ: Ve vegetačním období hnojte každé dva týdny hnojivem pro pokojovky. Pokud v zimě přisvěcujete, hnojte celoročně. Hnojení střídejte s lignohumátem. TIPY A NAŠE POZNATKY ♥ : Místo pěstování v zemině seCalatheám velmi daří v minerálním substrátu smíchaném s perlitem. Pokud ostříháte listy z důvodů plísně nebo škůdců, vždy znovu obrazí, nevyhazujte stonek, nakonec vždy vyhodí nový list. Vlhkost a světlo je velmi důležité pro prosperitu Calathey. Jakmile je málo světla, listy se kroutí a schnou, stejně tak při suchém vzduchu. Calathey potřebují stálou péči a údržbu. Nesmíte na ně zapomenout

Čas Uživatel Hodnota
15.9.2024 10:33 Alexandra Cisárová 10 Kč
20.9.2024 19:42 Barbora Kozlová 20 Kč

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Zprávy před nákupem mohou posílat pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody

Související aukce