Ledebouria socialis č. 2

Prodejce
Možnosti dopravy
  • Osobní převzetí
    Praha 18, 199 00
    Zdarma
  • Zásilkovna 79 Kč
zbývající čas
Konec aukce 27.10.2024 15:00 i

Přihodit může jen přihlášený uživatel.
Přihlásit se

aktuální cena
10 Kč
+ 45 Kč poplatek za bezpečnou platbu i
+

Vyhrává Ivet, počet přihazujících je: 1.

Koupit nyní za 30 Kč nebo

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Nabídnout nižší prodejní cenu můžou pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody
Rychlé odeslání

Průměrná doba odeslání je menší jak 3 dny.

Sdílejte na:

Kategorie: Pokojové rostliny

nabízím tuto pokojovku viz foto. K vyzvednutí Praha Letňany, nebo zásilkovnou Pěstování: Jedná se o mimořádně odolnou rostlinu, která svůj život nevzdává snadno. Může být pěstována na slunci i v polostínu (ideálně něco mezi tím), v téměř jakékoliv zemině (ideálně v nějaké propustné), téměř bez zálivky i se zálivkou vydatnou (opět ideálně něco mezi tím, tj. během vegetace zalévat pravidelně po vyschnutí substrátu, ale na druhou stranu celkem bez úhony přežije i několik měsíců sucha nebo přemokření). Zimuje se buď v chladu při teplotách okolo 10 ºC (min. však 5 ºC, nižší teploty by jí jako jedno z mála mohly zahubit), kdy se udržuje v suchu, nebo při běžné pokojové teplotě s mírnou zálivkou. Při chladném zimování obvykle celá rostlina zatáhne do cibulky, v teple nikoliv. Množí se snadno dceřinnými cibulkami. Při přesazování je třeba dbát, aby nejméně polovina nebo lépe celá cibulka zůstala nad zemí. Popis: Vytrvalá, do 15 cm vysoká, trsnatá bylina s nadzemní cibulkou, která je 2 až 4 cm velké, kapkovitě vytvarovaná, zelená až fialová. Stanoviště: slunné, polostín Další: tvoří cibulky, velice nenáročná rostlina, pravidelně kvete Pokud nechcete platit za bezpečnostní platbu, zvolte osobní převzetí a na dopravě přes zásilkovnu se pak domluvíme nebo napište/zavolejte 608738234 a domluvíme se.

Čas Uživatel Hodnota
25.10.2024 21:33 Ivet 10 Kč

Tato funkce je jen pro členy Pěstitelského klubu, připojte se k nám.

Zprávy před nákupem mohou posílat pouze členové. Staňte se členem a ušetřete na nákupu, získejte další funkce a výhody - více o klubu.

Stát se členem a získat výhody

Související aukce